Tuulilasit ja asennukset luotettavasti kuopion lasimestareilta  
Tuulilasin asennus hoituu kätevästi Kuopion Lasimestareiden palvelulla. Meillä on vuosikymmenten kokemus tuulilasien ja ajoneuvolasien asentamisesta. Valmistamme ja asennamme myös työkoneiden ja veneiden lasit mittatilaustyönä. Kysy myös sijaisautopalveluamme!   Hajonnut tuulilasi
Glassdrive   
Glassdrive-ketjun tuulilasien ja ajoneuvo-
lasien asentaja


Kuopion Lasimestarit Oy kuuluu Glassdrive-autolasiketjuun. Glassdrive-asemilla asennettavat autolasit ovat ns. alkuperäisiä varaosia, koska ne valmistetaan samoilla teknisillä ominaisuuksilla ja standardeilla kuin alkuperäiset osat.

Vaihdamme tuulilasit sekä sivu- ja takalasit nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin ajoneuvoihin ja auton saat mukaasi jo samana päivänä. Ammattitaitoiset asentajamme korjaavat myös tuulilasien säröt ja halkeamat. Kaikille ajoneuvolasien asennuksille annamme takuun.
    Tuulilasin asennus
Saint-Gobain   
Saint-Gobain Sekurit -tuulilasit

Asennamme Saint-Gobain Sekurit -tuulilasit sekä sivu- ja takalasit. Valikoimassamme on yli 4 500 kpl erilaisia auton laseja.

Saint-Gobain Sekurit on yksi maailman johtavista ajoneuvolasien valmistajista ja Euroopassa lähes joka toinen auton on varustettu Saint-Gobain Sekurit -laseilla.
Mikäli tarvitset tuulilasin vaihtoa tai ajoneuvolasin korjausta, ota meihin yhteyttä. Muistathan, että kulunut ja naarmuinen tuulilasi on turvallisuusriski!

 NIKA   Saint-Gobain Sekurit    Glassdrive