Kuopion Lasimestarit Oy tarjoaa kaikenkattavaa lasitusalan palvelua
Kuopion Lasimestarit Oy
Kuopion Lasimestarit Oy on lasituksiin sekä erilaisten lasien ja peilien valmistukseen ja myyntiin erikoistunut vuonna 1990 perustettu lasiliike Kuopiossa. Valmistamme, myymme ja asennamme mm. tuulilasit, parvekelasitukset, terassilasitukset, rakennuslasit, turvalasit, erilaiset erikoislasit ja peilit sekä sisustuslasit asiakkaan toiveiden mukaan. Pitkä kokemuksemme alalta takaa varmasti laadukkaan lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden.  
Lasikaide
 
monipuoliset edustukset    
Lasiliikkeemme edustaa huippuluokan lasituotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Meiltä löydät mm.
  Erikoislasit
 

Lasiliike asiakkaan ehdoilla
 
Lasiliikkeemme toimii asiakkaan tarpeita kuunnellen. Toteutamme erilaiset lasitusideat monipuolisiin tarpeisiin. Voimme tulla myös paikan päälle ja auttaa esimerkiksi erilaisten vaativien sisustuslasitusratkaisuiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi varastoimme tavallisimpia rakennus- ja korjauslaseja sekä peilejä ja listoja. Voimme näin tarvittaessa toteuttaa lasitustarpeesi erityisnopealla aikataululla.

Oli mielessäsi sitten suurempi kerrostalon lasitustyö, tuulilasin vaihto tai lasihylly olohuoneeseen, lasiliikkeemme palvelee sinua tehokkaasti ja ammattitaidolla. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä

Palvelemme arkisin klo 8.00-16.30.
 

 NIKA   Saint-Gobain Sekurit    Glassdrive