Tuulilasit ja asennukset luotettavasti Kuopion Lasimestareilta

Tuulilasin asennus hoituu kätevästi Kuopion Lasimestareiden palvelulla. Meillä on vuosikymmenten kokemus tuulilasien ja ajoneuvolasien asentamisesta. Valmistamme ja asennamme myös työkoneiden ja veneiden lasit mittatilaustyönä. Kysy myös sijaisautopalveluamme!

GlassDrive

Glassdrive-ketjun tuulilasien ja ajoneuvolasien asentaja

Kuopion Lasimestarit Oy kuuluu Glassdrive-autolasiketjuun. Glassdrive-asemilla asennettavat autolasit ovat ns. alkuperäisiä varaosia, koska ne valmistetaan samoilla teknisillä ominaisuuksilla ja standardeilla kuin alkuperäiset osat.

Vaihdamme tuulilasit sekä sivu- ja takalasit nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin ajoneuvoihin ja auton saat mukaasi jo samana päivänä. Ammattitaitoiset asentajamme korjaavat myös tuulilasien säröt ja halkeamat. Kaikille ajoneuvolasien asennuksille annamme takuun.

Saint-Cobain

Saint-Gobain Sekurit -tuulilasit

Asennamme toimipisteessämme Saint-Gobain Sekurit-tuulilasit sekä sivu- ja takalasit. Valikoimassamme on yli 4500 kpl erilaisia auton laseja.

Saint-Gobain Sekurit on yksi maailman johtavista ajoneuvolasien valmistajista ja Euroopassa lähes joka toinen auto on varustettu Saint-Gobain Sekurit-laseilla.

Mikäli tarvitset tuulilasin vaihtoa tai ajoneuvolasin korjausta, ota meihin yhteyttä - muistathan että kulunut tuulilasi on turvallisuusriski!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lasi Rikki

tuulilasit